Onze materialen

Goede video's vraagt goede aparatuur.

Voor elk project de geschikte meterialen

Sony A7 Iv

Met deze camera’s inclusief lenzen en filters hebben we een goede basis voor het filmen. Doordat het een full-frame camera is, zorgt het voor een kleurrijk, scherp beeld.

Sony a6400

Onze b-camera gebruiken we bij live events zoals bruiloften en feestjes. Doordat we meerdere camera’s hebben, kun je een moment van verschillende gezichtspunten bekijken.

DJI AIR 2S​

Voor al onze luchtbeelden gebruiken we voornamelijk deze drone. Dit is een gestabiliseerde drone die zo voor vloeiende beelden kan zorgen. Hij kan foto’s van 20 MP schieten.

dji ronin RS3 pro

Deze elektronische gimbal zorgt voor stabilisering van de camera over 3 assen. Hierdoor kunnen wij zeer gestabiliseerde beelden maken.

DJI OSMO ACTION 2​

Deze kleine camera kan op bijna alle plekken geplaatst worden, wat bijzondere beelden kan opleveren. Verder is deze camera ook geschikt voor onder water.

insta 360 X2

De 360 graden camera kan worden gebruikt voor het maken van 360 graden foto’s of video’s. Daarnaast zetten wij deze vaak in voor achter de schermen.

rode wireless 2

Deze kleine microfoontjes kunnen we aan personen geven, zodat er geen woord verloren gaat. Ze zijn erg klein en licht wat zorgt voor gebruiksgemak.

Rode ntg mic

Deze richtmicrofoon zorgt niet alleen voor geluid van personen maar ook van de omgeving. Ze worden voornamelijk op onze camera’s geplaatst

Titan DC5

Deze fpv-drone kan zorgen voor bijzondere beelden die op geen andere manier gemaakt kan worden. Hij kan een snelheid behalen van 150 km/h, wat zorgt voor een bijzonder effect in een video.

Cinelog 35

Deze fpv-drone heeft protectie en kan daardoor ook binnen en dicht bij personen vliegen. Doordat hij erg nauwkeurig vliegt, kunnen we hier rustigen beelden mee vormen.

gvm-ledlights

Doordat de led-lights op accu zijn, kunnen we op elke locatie een goed belichte video creëren. Het kan het verschil betekenen tussen een mooi shot en een perfect shot.

accessoires

Naast al deze apparatuur hebben we  accessoires zoals: tripods, monitors, etc. Deze maken het filmen een stuk makkelijker.

adobe creative cloud

Hieronder vallen de programma’s fotoshop, premiere pro, illustrator, etc. Hiermee doen wij de nabewerking van uw video’s, foto’s en andere projecten.

audiio.com

Met deze audiosoftware kunnen wij u voorzien van licentievrije muziek. Dat is erg belangrijk voor als u uw video wilt delen met anderen.