HET TEAM VOOR ELKE VIDEO

een paar woorden over ons

Wij: Jorden Koutstaal en Jelle Batenburg, 2 enthousiaste videografen rond voorthuizen, contact

Waarom wij?

Wij weten wat jullie zoeken in een trouwfilm!

Een paar jaar geleden begonnen we vanuit onze hobby video's te maken. Dat is uitgegroeid tot een ongelooflijke passie. Doordat wij al goede vrienden waren voordat we begonnen met filmen, kennen we elkaar door en door en zijn we goed op elkaar ingespeeld.

Ons enthousiasme zorgt ervoor dat we vrijwel elke filmdag vol energie afsluiten! Wij willen fantastische momenten onvergetelijk maken.

Bij ons staat de realiteit centraal. De onvergetelijke momenten echt onvergetelijk maken! Wij maken geen bruiloftvideo's, maar jullie verhaal in een film!
-10 +
Creatievelingen
-10 +
Samenwerkingen
+
Videos gemaakt

wIJ, hET TEAM

Met onze verschillende karakters en stijlen vullen we elkaar mooi aan.

JOrden Koutstaal

Eigenaar / Enthousiast videograaf

1 van de meest waardevolle dingen zijn goede herinneringen, vind ik zelf. Daarom vind ik het ontzettend mooi om jouw mooiste dag zo compleet mogelijk te laten herbeleven.

Ik hou van actief, creatief en enthousiast bezig te zijn! In het filmen en het maken van films kan ik mijn emotie en passie kwijt. Vooral wanneer het persoonlijk verhaal goed gelukt is!

De grote uitdaging is alleen om niet op te vallen met mijn 2 meter 😉

jorden Koutstaal, Eigenaar Filming today
Foto Jelle Batenburg, filming Today

Jelle Batenburg

oprichter / Enthousiast videograaf

Video’s maken is iets wat ik van jongs af aan doe. Als ik ergens aan begin zorg ik dat het resultaat goed is.

Als je mij ziet op jullie trouwdag, is dat omdat ik helemaal verdiept ben in het beeld. Videografie is echt mijn ding, ik hoop daarmee andere te helpen aan een tof product.

SAM DE BRUIN

Enthousiast videograaf

Als passievol videograaf heb ik de eer om bijzondere momenten vast te mogen leggen en die onvergetelijk te maken. Naast het filmen van bruiloften en evenementen ligt mijn interesse in de automotive branch.

Sinds mijn 11e loop ik al rond met een camera en daarom volg ik op het moment de opleiding Digitale Techniek & Media om mij zo mijn creativiteit te blijven ontwikkelen.

Sam de bruin, enthousiast videograaf bij filming today

Nu je ons hebt ontmoet

"De jongens van Filming Today weten precies hoe ze een trouwdag perfect in beeld moeten brengen. Bijna onzichtbaar leggen ze elk detail vast. Absolute aanrader!"

– Lennard & Francisca