Bruiloftvideo

De mooiste dag van jullie leven

Jullie hebben besloten om jullie trouwen te laten filmen, goede keuze! Een bruiloft is een persoonlijke dag waarbij veel emoties vrijkomen. Wij helpen jullie om uiteindelijk jullie mooiste video te ontvangen. Maar hoe gaat het in z’n werk? Hieronder hebben we stap voor stap beschreven hoe we samen tot een prachtige bruiloftvideo komen.

Kennismaken

Is de datum waarop jullie gaan trouwen nog vrij? Dan maken we graag kennis met jullie om te horen wat jullie allemaal in gedachten hebben, maar ook wie jullie zijn en wat er belangrijk voor jullie is.

Het gesprek is bij jullie thuis of eventueel online als dat makkelijker is. Het gesprek duurt ongeveer een half uur en we maken gezellig kennis met elkaar. Daarnaast bespreken we al jullie wensen en jullie dagplanning.

is jullie datum nog beschikbaar?

Hoeveel kost een bruiloftvideo?

Spreekt het verhaal jullie aan? Dan mogen jullie een pakket samenstellen.

Standaard inbegrepen

 • 2 videografen inclusief materiaal
 • Hoogwaardige audio- en videokwaliteit
 • Hoge kwaliteit dronebeelden
 • De video geleverd op een persoonlijke usb-stick

 Als jullie vragen hebben over wat het best bij jullie past, kunnen jullie ons altijd contacteren. De algemene voorwaarden kunnen jullie hier vinden.

Video Opties

 • BRUILOFTVIDEO
  De videoclip bestaat uit 5 à 8 minuten. Dit hangt af van hoeveel we op jullie dag gefilmd hebben. In 5 tot 8 minuten kunnen jullie de bruiloft weer helemaal herleven. 
 • BRUILOFTFILM (AANRADER!)
  Een bruiloftfilm bestaat uit 8+ minuten. In deze film stoppen we al onze creativiteit. Zo nemen we interviews met de gasten en vragen we het liefst nog foto’s van vroeger om zo jullie verhaal zo compleet mogelijk te maken. Hiermee krijg je niet zomaar een ’trouwfilmpje’, maar een serieuze film van de dag.
 • SAME DAY EDIT
  De same day edit bestaat uit ongeveer 1 à 2 minuten. Deze wordt op dezelfde dag nog gemaakt en kan worden gebruikt voor een korte terugblik op de dag. Erg leuk wanneer jullie een beamer of groot scherm tot beschikking hebben.
 • SOCIAL EDIT (AANRADER!)
  De social edit is vergelijkbaar met de same day edit. Het grootte verschil is dat de social edit niet op dezelfde dag word gemaakt maar 1 tot 7 dagen later. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt om te delen op jullie socials of om kort jullie dag te laten zien aan je collega.
 • VOLLEDIGE CEREMONIE & SPEECHES
  Willen jullie de volledige ceremonie en speeches nog een keer terugkijken en luisteren. Deze worden met 2 of 3 camera’s opgenomen.
  Willen jullie alleen een losse ceremonie laten opnemen? Dat kan ook, laat het ons weten.8

ONze paketten

Paketten op maat kan uiteraard, we hebben het er graag met jullie over bij het kennismaken!

Basis

"gewoon een bruiloftvideo"

1750,-

Incl. btw

2 videografen
hoge video- en audiokwaliteit
Dronebeelden
7 filmuren
Bruiloftvideo 5-8 minuten
Een persoonlijke USB

Standaard

"Meer dan een bruiloftvideo"

2550,-

Incl. btw

2 videografen
hoge video- en audiokwaliteit
Dronebeelden
11 filmuren
Bruiloftfilm van 8-12 minuten
Social edit
Een persoonlijke USB

Voeg je header hier toe

Compleet

"Alles om jullie dag perfect terug te zien"

3350,-

Incl. btw

2 videografen
hoge video- en audiokwaliteit
Dronebeelden
De hele dag aanwezig
Bruiloftfilm van 12+ minuten
Social edit of same day edit
Een persoonlijke USB
Een videoboek

Filmen en oplevering van de bruiloftvideo

Wanneer jullie dag is aangebroken, staan wij klaar om te filmen. Van ons zult u geen last hebben op uw bruiloft, want wij filmen op de achtergrond. Af en toe kunt u wel een kleine opmerking van ons verwachten, want wij willen het mooiste uit jullie dag halen voor later.

Maximaal 10 weken na de bruiloft ontvangt u van ons de video’s (eventuele social edit al eerder) op een usb-stick samen met de factuur. Wanneer jullie tevreden zijn met het resultaat, betekend het dat wij het goed gedaan hebben en jullie altijd terug kunnen kijken naar de mooiste dag van jullie leven.

Bij het overhandigen een bruiloftvideo geven we een persoonlijke USB

onze gefilmde bruiloften