Woningvideo

Uw woning

oost west, thuis best

Waarom een Woningvideo laten maken?

Een woning is waarschijnlijk de duurste aankoop of verkoop van uw leven. Of u uw huis net nieuw heeft of juist gaat verkopen, een woningvideo is bij beide opties erg mooi. Een woningvideo van ons brengt namelijk sfeer en emotie in de statische dingen.

U geeft uw adres en wij doen de rest!

Wat kun je met een Woningvideo?

  • Uw huis verkopen
  • Uw nieuwe huis aan anderen laten zien
  • Onvergetelijke herinnering creëren van uw huis

uw huis uw video

Een volledige video voor al €595

Het filmproces

Nadat we met u een datum hebben afgesproken om te filmen, gaan we aan de slag met de voorbereiding voor het filmen. We bekijken bijvoorbeeld de ligging en de zonstand.

Vervolgens filmen we uw huis, wat prettig filmt als de tuin en woning opgeruimd zijn. Met onze creatieve blik zorgen we voor mooie beelden zodat uw huis het mooist voor de dag komt. Daarnaast maken we ook video-opnames met de drone (mits we er mogen vliegen en het weer het toelaat).

Montage en oplevering

Vervolgens monteren wij de woningvideo tot een mooi geheel. Hierbij letten wij op de kleinste details. Wanneer de video klaar is, sturen wij de video naar u op (of/en plaatsen die op youtube als dat makkelijker is). Deze mag nu overal gepubliceerd worden doordat we licentievrije muziek gebruiken. Wanneer er speciale wensen zijn, kunt u dat altijd aan ons laten weten.