Overige projecten

Overige Projecten

Voor elk idee een video

Wij staan open voor nieuwe uitdagingen en video’s. Zo is geen enkel idee te gek, denk bijvoorbeeld aan: documentaires, videoclips, dronevideo’s, vlogs, liveset of een travelvideo. Eigenlijk: alles waar een camera voor nodig is en een verhaal verteld kan worden.

Kennismaken en Idee

Graag maken we kennis met jou en jouw idee! Daar kijken we naar jouw idee en de haalbaarheid. Een aantal belangrijke vragen zijn:
1. Wat is mijn boodschap? (wat gaan we vertellen en op welke manier)
2. Wie en wat is mijn doelgroep?
3. Wat is mijn stijl? (simpel, casual, kleurrijk, basic)

Wanneer we samen tot een goed concept zijn gekomen, krijgt u van ons een offerte op maat.

Script & Shotlist schrijven

Na de intake starten wij met het opstellen van het script en shotlist.
Hierin komt de hele video op papier; van locaties tot ondertiteling. Aan elk puntje word gedacht.

Draaidag(en)

Na de goedkeuring van het script en shotlist starten we met de video-opnames. De opnames vinden plaats op locatie of in de studio. Filming Today filmt met professioneel materiaal, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit!

Videomontage

Uit al het ruwe materiaal worden de beste beelden geselecteerd. Deze worden samen met geluidseffecten, overgangen, ondertiteling en eventuele voice-over samengesmolten tot een goedlopend verhaal. We passen de video geheel aan naar jouw stijl.

Feedback en Oplevering

Bij ons krijgt u één kosteloze ronde voor verbeterpunten, hierin kun je duidelijk aangeven welke puntjes je nog verbeterd wilt hebben. We kunnen verschillende soorten bestanden opleveren en helpen graag met het plaatsen en verspreiden van de video.

Onze Projecten

Jouw Videograaf Filmmaker Editor In heel nederland