Dronevideo/foto

Dronecontent

Een andere kijk op de wereld

Waarom een dronefoto of - video?

Wij mensen kijken 24/7 op ongeveer 1.7 meter hoogte de wereld in. Daarom is een dronefoto of -video zo origineel. Waar kun je een dronefoto of -video nu allemaal voor gebruiken?

Gebouwen

Nieuwe zonnepanelen op het dak? Gebouwen zijn over het algemeen erg groot en krijg je niet zo gemakkelijk met een camera op de foto. Een drone daarentegen kan gemakkelijk grote gebouwen fotograferen en filmen. Liever een gecombineerde video met ook beelden van de grond? Kijk bij bedrijfsvideo.

Groepsfoto

Om een groep van 100 en soms wel 1000 mensen goed op de foto te krijgen, is best een uitdaging. Door een drone wordt dat een stuk eenvoudiger. Wij maken een dronefoto van hoge kwaliteit, zodat u het beste resultaat ontvangt.

time-/hyperlapse

Een hele bijzondere combinatie is een drone en een time-/hyperlapse. Dit zorgt voor een video die je nauwelijks tegenkomt. Time-/hyperlapses zijn niet altijd beschikbaar, vraag voor de mogelijkheden op onze contact-pagina.

Evenement

Evenementen zijn mooi om van boven vast te leggen. Een gezicht dat geen enkele bezoeker nog gezien heeft. Liever een gecombineerde video met ook beelden van de grond? Kijk bij aftermovie.

FPV-Dronevideo

Foto Jorden Koutstaal met fpv goggles dji v2 op in het zonlicht voor een fpv-dronevideo

Een geheel nieuwe optie is video met een fpv-drone. Fpv staat voor First Person View. Het vliegen met deze drones kost veel oefening, maar de resultaten die je ermee kan behalen zijn bijzonder mooi. Je kunt met deze drones bijna overal komen en vastleggen.

Onze dronevideo's: