Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo & Commercials

Al uw video's op zakelijk vlak

Door ons zoveel mogelijk te verdiepen in uw bedrijf kunnen wij uw boodschap zo goed mogelijk vertellen. Hierdoor bereikt u de beste doelgroep en word uw investering zo goed mogelijk benut! Filming Today produceert bedrijfsvideos en commercials die geschikt zijn voor alle media en met vele mogelijkheden!

We werken graag samen

Alle mogelijkheden

Kennismaken en offerte

Graag maken we kennis met jou en jouw bedrijf! Daar kijken we wat jouw organisatie voor ogen heeft. Een aantal belangrijke vragen zijn:
1. Wat is het doel? (traffic, omzet, naamsbekendheid, uitleg)
2. Wat is mijn boodschap? (wat gaan we vertellen en op welke manier)
3. Wie en wat is mijn doelgroep?
4. Wat is mijn stijl? (simpel, zakelijk, kleurrijk, basic)

Wanneer we samen tot een goed concept zijn gekomen, krijgt u van ons een offerte op maat, met duidelijke afspraken naar bijde kanten.

Script & Shotlist schrijven

Na de intake starten wij met het opstellen van het script en shotlist.
Hierin komt de hele video op papier; van locaties tot ondertiteling. Aan elk puntje word gedacht.

Draaidag(en)

Na de goedkeuring van het script en shotlist starten we met de video-opnames. De opnames vinden plaats op locatie of in de studio. Filming Today filmt met professioneel materiaal, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit!

Videomontage

Uit al het ruwe materiaal worden de beste beelden geselecteerd. Deze worden samen met geluidseffecten, overgangen, ondertiteling en eventuele voice-over samengesmolten tot een goedlopend verhaal. We passen de video geheel aan naar de stijl van de organisatie.

Feedback en Oplevering

Bij ons krijgt u één kosteloze ronde voor verbeterpunten, hierin kun je duidelijk aangeven welke puntjes je nog verbeterd wilt hebben. We kunnen verschillende soorten bestanden opleveren en helpen graag met het plaatsen en verspreiden van de video.

Onze Projecten:

Bedrijfsimpressie

Joinn houten

Joinn Houten is een locatie midden in Houten voor het houden van evenementen. Hier een kleine impressie van het pand, de ligging en de sfeer.

productvideo

De Mannen van Bossenbroek

Richting de kerst wilde Bossenbroek herenmode een leuke video om hun kleding op een gezellige manier te promoten. Deze video promoot op een subtiele manier hun herenkleding.

Bedrijfsimpressie

Confix Workwear

Confix Workwear is een drukker van bedrijfskleding. Een korte video van het pand is een goede introductie op de nieuwe website. Zo kunnen ze eenvoudig laten zien waar ze voor staan en is de locatie niet geheel onbekend bij de klant.

Bedrijfsvideo

Lithos Bouw & ontwikkeling

Lithos Bouw & Ontwikkeling is al een tijd bezig met het project Witt in Woerden. Hier worden 74 appartementen en 38 grondgebonden woningen gemaakt. Deze video laat kort zien wie er op de bouw aan het werk zijn en wat er allemaal gebeurt.

Aftermovies & Wervingsvideo's

Maf Nederland

MAF Nederland is een hulporganisatie die met hun eigen vliegtuigen hulpverlening bied in armere landen. Voor dit goede doel renden fanatieke renners over vliegveld Teuge om geld op te halen.

Hier hebben wij twee aftermovies van gemaakt en op hetzelfde moment een aantal interviews gehouden voor werving van vrijwilligers (flywilligers).

Bedrijfsimpressie

Gaja BBQ Almere

Gaja BBQ is een koreaans restaurant in Almere. Deze nieuwe locatie mochten wij op een vlotte manier vastleggen, om meer jong publiek aan te trekken. 

Teaser en Modeshow

Anwb retail

Om de nieuwe kledinglijn van ANWB retail te presenteren aan hun medewerkers organiseren ze een modeshow. Deze leuke modeshow mochten wij compleet vastleggen zodat iedereen de kledinglijn kon zien. Daarbij maakten wij een teaser die de show kort weergeeft.

Campagnevideo's

SGPj Gelderland

Voor de verkiezingen is het belangrijk als partij om duidelijk te maken waar je voor staat. De SGP-Jongeren uit Gelderland vroeg ons om een drietal campagnevideo’s te maken. Op een aantal verschillende locaties hebben de sprekers hun boodschap verteld, wat wij in een goedlopende video hebben vertaald.

Presentatie en teaser

Biobased housing solutions

Op de Provada 2023 gaf Biobased Housing Solutions een presentatie, die ze wilden delen met niet-aanwezigen. Deze hebben we met meerder camera’s op genomen en hebben daarnaast ook een kleine teaser gemaakt om mensen te lokken naar de presentatie.

Selecteer het juiste album of werk.

Productvideo

Clean my bike

Naast schoonmaakmiddelen voor crossmotoren en quads, is cleanmybike.nl ook begonnen met schoonmaakmiddelen voor auto’s. Ter promotie daarvan hebben wij daarvan een productvideo gemaakt.

Jouw Videograaf Filmmaker Editor In heel nederland