Aftermovie

AFtermovies

Nogmaals genieten

Waarom een aftermovie laten maken?

Het gevoel dat een feest of een evenement kan veroorzaken is onbeschrijfelijk. Met een aftermovie kun je bezoekers de dag laten herbeleven, maar ook toekomstige evenementen promoten. Een aftermovie kan ook worden gebruikt als branding tool. De bedrijfsfeesten of bijeenkomsten die jij organiseert, kunnen kenmerkend zijn voor uw bedrijf.

Wat kun je met een aftermovie?

 • Herleven van het moment
 • Promoten 
 • De ervaring delen
Nogmaals genieten
+
Samenwerkingen
+
VIDEO'S GEFILMD EN BEWERKT​
+
jaar Ervaring

is dat niet alleen voor grote evenementen?

Zeker niet, ook voor het 50 jaar bestaan of een bedrijfsfeest is het mooi om een aftermovie te hebben. Voor elk evenement kunnen wij aftermovie maken met die past bij het evenement.

Filmproces en montage

Nadat we met u alles besproken hebben en een duidelijk beeld hebben van de situatie gaan we starten met het filmen. Bij het filmen proberen we zo min mogelijk op te vallen, maar wel de beste beelden te creëren. Van die ruwe beelden monteren we vervolgens de aftermovie die z.s.m. bij u aankomt, zodat u zo snel mogelijk de dag kan laten herbeleven!

Nogmaals genieten

Hoeveel kost een aftermovie?

Spreekt het verhaal je aan? Dan kijken we samen naar wat het beste voor jouw evenement is.

OPnameopties

Cameraploeg of cameraman?

CAMERAPLOEG:
Wil je het groots aanpakken, zoals een goed team, drones en stabilisators. Wil je bijvoorbeeld interviews opnemen of een podiumregistratie, raden wij aan om voor een cameraploeg te gaan.

CAMERAMAN:
Voor een wat kleinschalig evenement is het vaak voldoende om voor een cameraman te kiezen. Dit staat uiteraard ook garant voor mooie opnames.

 Als je vragen hebt over wat het best bij je past, kun je ons altijd contacteren. De algemene voorwaarden vind je hier.

Video Opties

 • VIDEOMONTAGE 60 & 120 SECONDEN
  Een aftermovie houden we het liefst zo kort en krachtig mogelijk. Een aftermovie van 60 en 120 seconden zijn onze meest gekozen lengtes. Neem voor alle opties gerust contact op.
 • SAME DAY EDIT
  Vaak moet een aftermovie snel online. Dat houdt in dat we vaak s’avonds laat of in de nacht door werken. Hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn. De goedkopere optie is dus om enkele dagen geduld te hebben.
 • EXTRA OPTIES (MAATWERK)
  Om een aftermovie nog meer gevoel te geven, kunnen we bijvoorbeeld interviews of quotes verwerken in de aftermovie. Ook kunnen we korte contentvideo’s maken voor op bijvoorbeeld sociale media. Neem hiervoor contact met ons op.

Met de onderstaande tool kun je de prijs van jouw aftermovie te weten komen. De reis- en eventuele andere kosten zijn hier nog niet bij inbegrepen. Neem contact op voor een offerte op maat.

Two columns
Verticaal
Horizontaal

Bereken hier jouw aftermovie

Jouw aftermovie:

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Je prijsaanvraag is gereed!

We hebben de prijsaanvraag naar je gemaild!
Probleem ondervonden: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

onze aftermovies

Jouw Videograaf Filmmaker Editor In heel nederland