Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Al uw video's op zakelijk vlak

Of het nu gaat om een aftermovie, een ‘wie zijn wij’ video of een reclame video. Wij verdiepen ons graag in uw bedrijf om die zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Via video kun je eenvoudig, snel en goed uw boodschap overbrengen.

We werken graag samen

Onze werkwijze

Kennismaken en offerte

Graag maken we kennis met jou en jouw bedrijf! Daar kijken we wat jouw organisatie voor ogen heeft. Een aantal belangrijke vragen zijn:
1. Wat is het doel? (traffic, omzet, naamsbekendheid, uitleg)
2. Wat is mijn boodschap? (wat gaan we vertellen en op welke manier)
3. Wie en wat is mijn doelgroep?
4. Wat is mijn stijl? (simpel, zakelijk, kleurrijk, basic)

Wanneer we samen tot een goed concept zijn gekomen, krijgt u van ons een offerte op maat, met duidelijke afspraken naar bijde kanten.

Script & Shotlist schrijven

Na de intake starten wij met het opstellen van het script en shotlist.
Hierin komt de hele video op papier; van locaties tot ondertiteling. Aan elk puntje word gedacht.

Draaidag(en)

Na de goedkeuring van het script en shotlist starten we met de video-opnames. De opnames vinden plaats op locatie of in de studio. Filming Today filmt met professioneel materiaal, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit!

Videomontage

Uit al het ruwe materiaal worden de beste beelden geselecteerd. Deze worden samen met geluidseffecten, overgangen, ondertiteling en eventuele voice-over samengesmolten tot een goedlopend verhaal. We passen de video geheel aan naar de stijl van de organisatie.

Feedback en Oplevering

Bij ons krijgt u één kosteloze ronde voor verbeterpunten, hierin kun je duidelijk aangeven welke puntjes je nog verbeterd wilt hebben. We kunnen verschillende soorten bestanden opleveren en helpen graag met het plaatsen en verspreiden van de video.

NK-glazenwassen als aftermovie en bedrijfsvideo van Filming Today
Dronevideo van Bouwboeren die een bedrijfsvideo laten maken bij Filming Today
Aedes wielrenners bij omnisport apeldoorn voor een bedrijfsvideo bij Filming Today
Lithos bouw & Onwikkeling bedrijfsvideo bij filming today - wie zijn wij video

Onze Projecten:

Joinn houten

Bedrijfsimpressie

Joinn Houten is een locatie midden in Houten voor het houden van evenementen. Hier een kleine impressie van het pand, de ligging en de sfeer.

AEDES

Aftermovies

Zo’n 1000 corporatieprofessionals kwamen naar de Aedes corporatiedag in Apeldoorn. Deze dag legden wij vast en interviewden de deelnemers voor hun ervaring van die dag.

Hiervan maakten we een lange en korte aftermovie. Zie ook de behind-the-scenes!

Bossenbroek

Productvideo

Richting de kerst wilde Bossenbroek herenmode een leuke video om hun kleding op een gezellige manier te promoten. Deze video promoot op een subtiele manier hun herenkleding.

CLEANTOTAAL

Aftermovie

1 keer per jaar vinden de schoonmaakvakdagen plaats. Dit is het schoonmaak vak-event waar allerlei nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd.

Confix

Bedrijfsimpressie

Confix Workwear is een drukker van bedrijfskleding. Een korte video van het pand is een goede introductie op de nieuwe website. Zo kunnen ze eenvoudig laten zien waar ze voor staan en is de locatie niet geheel onbekend bij de klant.

Lithos

Bedrijfsvideo

Lithos Bouw & Ontwikkeling is al een tijd bezig met het project Witt in Woerden. Hier worden 74 appartementen en 38 grondgebonden woningen gemaakt. Deze video laat kort zien wie er op de bouw aan het werk zijn en wat er allemaal gebeurt.

Maf NL

Aftermovies

MAF Nederland is een hulporganisatie die met hun eigen vliegtuigen hulpverlening bied in armere landen. Voor dit goede doel renden fanatieke renners over vliegveld Teuge om geld op te halen.

Hier hebben wij twee aftermovies van gemaakt en op hetzelfde moment een aantal interviews gehouden voor werving van vrijwilligers (flywilligers).

Gajq BBq

Bedrijfsimpressie

Gaja BBQ is een koreaans restaurant in Almere. Deze nieuwe locatie mochten wij op een vlotte manier vastleggen, om meer jong publiek aan te trekken. 

ANWB Retail

Teaser en show

Om de nieuwe kledinglijn van ANWB retail te presenteren aan hun medewerkers organiseren ze een modeshow. Deze leuke modeshow mochten wij compleet vastleggen zodat iedereen de kledinglijn kon zien. Daarbij maakten wij een teaser die de show kort weergeeft.

Selecteer het juiste album of werk.

Productvideo

Clean my bike

Naast schoonmaakmiddelen voor crossmotoren en quads, is cleanmybike.nl ook begonnen met schoonmaakmiddelen voor auto’s. Ter promotie daarvan hebben wij daarvan een productvideo gemaakt.

Bedrijfsvideo filmen van bouwboeren door Filming Today
Dronevideo van bedrijfsvideo van lithos bouw en Ontwikkeling door filming today in almere
Bedrijfsvideo in voorthuizen van bossenboek door Filming Today
TIm colonel op camera voor een aftermovie van Filming today voor clean totaal

Zet die camera's maar aan

Wij zijn enorm benieuwd naar uw verhaal en ideeën, vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!